13 вересня 2017 року майстрами в/н Мухою М.П. та Стецюрою Н.Р. проведено екскурсію з учнями групи 25-26 кухарів, кондитерів на підприємство масового харчування «Хінкальня». Учні групи ознайомились з підприємством, його обладнанням та робочим місцем кухаря. З особливою увагою учні слухали технологію приготування грузинських страв.
![](/_nw/0/s86705433.jpg)
![](/_nw/0/s15442036.jpg)
На підприємстві для учнів було проведено майстер - клас з виготовлення грузинської страви – хінкалі, які відрізняються від наших пельменів тим, що всередині не просто м`ясна начинка, а ароматний бульйон з фаршем. Під час майстер – класу учні мали можливість самостійно виконувати операції з приготування грузинської страви та дегустувати її. Учні отримали масу задоволення та бажання оволодіти обраною професією кухаря.
![](/_nw/0/s45078177.jpg)
![](/_nw/0/s16217584.jpg)
![](/_nw/0/s10328521.jpg)
![](/_nw/0/s46630327.jpg)
![](/_nw/0/s32147271.jpg)
![](/_nw/0/43939995.jpg) |