13 вересня 2017 року майстрами в/н Мухою М.П. та Стецюрою Н.Р. проведено екскурсію з учнями групи 25-26 кухарів, кондитерів на підприємство масового харчування «Хінкальня». Учні групи ознайомились з підприємством, його обладнанням та робочим місцем кухаря. З особливою увагою учні слухали технологію приготування грузинських страв.
На підприємстві для учнів було проведено майстер - клас з виготовлення грузинської страви – хінкалі, які відрізняються від наших пельменів тим, що всередині не просто м`ясна начинка, а ароматний бульйон з фаршем. Під час майстер – класу учні мали можливість самостійно виконувати операції з приготування грузинської страви та дегустувати її. Учні отримали масу задоволення та бажання оволодіти обраною професією кухаря.
|