Четвер, 02.05.2024, 18:52 | RSS
Червоноградський Професійний Гірничо-Будівельний Ліцей
Меню сайту:
Головна » 2014 » Липень » 18 » Під рушниками-оберегами проляже ваш життєвий шлях
11:24
Під рушниками-оберегами проляже ваш життєвий шлях

 

Яскравим незабутнім стало свято останнього дзвоника у Червоноградському професійному гірничо-будівельному ліцеї (директор Надія Піхоцька).

Урочиста лінійка виразного патріотичного звучання відбулася тут 27 червня. Полонив присутніх танцювальний флеш моб «Україна - єдина!», коли після насиченого піднесеного емоційного виконання у високе чисте небо злетіли жовті і сині кульки і голуби миру.

Символічно під рушниками-оберегами на щасливу долю і життєвий шлях вітали випускників ліцею разом із їх наставниками – викладачами, майстрами виробничого навчання, класними керівниками. Благословив усіх о. Роман Сковрон.

- Дорогі випускники! – сказала, виступаючи директор навчального закладу Надія Піхоцька. – Інженерно педагогічний колектив вдячний вам за демонстрацію високої професійної підготовки у конкурсах фахової майстерності, за те, що ви здобували знання і підтверджували їх на відкритих уроках та предметних тижнях, брали участь і виборювали призові місця у спортивних турнірах, обласних та міських змаганнях. Брали участь у громадському житті ліцею, в учнівському самоврядуванні. Займалися у вокальному, драматичному, інших гуртках, показували гарні і змістовні вистави, готували виставки своїх робіт до Різдвяних і Великодніх свят, брали участь у щорічному міському святі осені.

Велика плеяда досвідчених педагогів докладала максимальних зусиль до навчального і виховного процесу. Знання, життєвий досвід, професійні якості своїм вихованцям передавали досвідчені педагоги Галина Кравець, Надія Зощук, Галина Музичка, Любов Андрейців, Леся Лозинська, Любов Галуза, Оксана Петрук, Михайло Шляхта, Світлана Саноцька, Ірина Гаврилюк, Назар Гірний багато інших.

Кожен у ліцеї, - акцентувала керівник навчального закладу, - здобув робітничу кваліфікації і не одну, а дві й три.

Передавали професійні навички, досвід, вміння майстри виробничого навчання, які мають найвищі робітничі розряди та педагогічні звання Ярослава Стодольна, Володимир Гейко, Ганна Панас, Ольга Люта, Надія Ништ, Надія Торба, Роман Чемерис, Ганна Кузіва, ВасильЯцків, Петро Юрків, Сергій Гринюк, Богдан Кулієвич, інші.

Пишається керівництво ліцею своїми випускниками, тому й дякує учням групи 27-28 за досягнення в навчанні, групі 21-22 – за те, що підготували й здійснили ремонтні роботи в кабінетах української літератури, спецтехнології, у виробничій майстерні №2; учням групи 17-18: вони підготували майстерню мулярів, виклали плитку площею понад 500 кв. метрів; учням груп 33-24, 43-44, які творили шедеври кулінарії; групі 57-58 – за проведений конкурс фахової майстерності; групі 23-24 – за активну участь в учнівському самоврядуванні; групі 15-16 за активну участь у громадському житті ліцею.

Директор навчального закладу висловила щиру подяку викладачам, майстрам виробничого навчання, усьому інженерно-педагогічному колективу за самовіддану працю у справі виховання підростаючого покоління, за те, що розвивають у ліцеїстів таланти та здібності, допомагають юним вірити у свої сили й можливості. Колектив ліцею має надію, що випускники, здобувши робітничі професії, досягнуть професійного успіху, здобудуть багато перемог у фаховому зростанні. Колишній випускник Червоноградського професійного гірничо-будівельного ліцею, а нині заступник директора шахти «Відродження» Едуард Березовський, виступаючи, побажав випускникам ніколи не забувати тих, хто дав їм перші професійні знання, за бажанням продовжувати навчання у коледжах, інститутах, а найголовніше, знайти роботу не десь там у зарубіжжі, а на місці, на теренах рідного краю.

На урочистості із найщирішими напуттями до випускників звернулись методист ліцею Василь Кульчицький, майстер виробничого навчання групи 43-44 Марія Токай, класний керівник групи 27-28 Любомира Рубаха. Від випускників подякувала учениця групи 33-34 Христина Селик. Звучали пісні – посвяти своїм наставникам від вдячних випускників. Останній дзвоник лунав впевнено і голосисто: разом із Христинкою Герун його задзвонив випускник групи 27-28 Андрій Полтавський.

Дорогі випускники! Піднімайте Україну своєю працею, своїми знаннями та добрими справами!

Категорія: Новини Ліцею | Переглядів: 607 | Додав: Avatar | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту